BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
G13 Haze - Regular
G13 Haze - Regular 1G13 Haze - Regular 2G13 Haze - Regular 3G13 Haze - Regular 4G13 Haze - Regular 5

G13 HAZE - REGULAR STRAIN

UPPLEV DENNA SÖTASMAKANDE, UPPLYFTANDE CUPVINNARE MED THE ONE AND ONLY G13

 
RATING
G13 x Hawaiian Sativa
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

G13 Haze - Regular Cannabisfrön

Vi behåller vår mystiska G13-legend genom att korsa G13 med en klassisk Skunk # 1,den var perfekt för att främja den dyrbara G13 genetiska stamtavlan. Genom att sedan korsa G13 X Skunk # 1 med vår favorit Hawaiian Sativa, har Barneys Farm tagit G13-legenden till ett himmelskt rus, vilket skapar den berömda G13 HAZE . Denna växt producerar ett rus som täcker hela spektrumet av effekter, med ett fullt kroppsrus kombinerad med ett psykedeliskt Sativa rus. Kombinationen är kraftfull, himmelsk och oförglömlig. G13 HAZE  växer relativt hög och producerar en enastående generös blomskonstruktion med hälsosam hartsproduktion.

 

 


Är G13 Haze - Regular Indica eller Sativa?
G13 Haze - Regular-stammen från Barneys Farm är 65% Sativa 35% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina G13 Haze - Regular-stamfrön?
För att förvara G13 Haze - Regular frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro G13 Haze - Regular-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro G13 Haze - Regular cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där G13 Haze - Regular frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När G13 Haze - Regular fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro G13 Haze - Regular cannabisfrön?
G13 Haze - Regular cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

G13 Haze - Regular Cannabisfrön SPECIFIKATION

VANLIGA
NORMAL
G13 x Hawaiian Sativa
Psykadelskt rus, Extremt Energigivande, Upplyft, Euforisk
450-500
65 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100-110cm
MEDIUM
35%
65%
MESTADELS SATIVA
Salvia, söt, Fruktig
Kryddigt sandelträ, jord, Rik, Frän
SPECIFIKATION
VANLIGA
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
G13 x Hawaiian Sativa
Psykadelskt rus, Extremt Energigivande, Upplyft, Euforisk
450-500
65 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100-110cm
MEDIUM
35%
65%
MESTADELS SATIVA
JA
Salvia, söt, Fruktig
Kryddigt sandelträ, jord, Rik, Frän

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte