BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Dr Grinspoon
Dr Grinspoon 1Dr Grinspoon 2Dr Grinspoon 3Dr Grinspoon 4Dr Grinspoon 5
Dr Grinspoon 6Dr Grinspoon 7Dr Grinspoon 8Dr Grinspoon 9Dr Grinspoon 10

DR GRINSPOON STRAIN

MISSA INTE DENNA HÖGKLASSIGA KLASSIKER MED ETT RENT SATIVA-BUZZ.

 
RATING
Heirloom Sativa Strain
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK
  • Tyvärr, det här fröet är för närvarande inte tillgängligt för köp.
  • Vill du att vi skickar ett mail till dig när det här fröet finns på lager?

Dr Grinspoon Cannabisfrön

Namngiven till ära av vår hjälte, den briljanta cannabisförespråkaren, forskaren och författaren Dr Lester Grinspoon, är detta en ren arvestympa Sativa. Växten växer tunn och lång, och kräver en längre blomstringstid. När de är mogna, ser colasna ut som kompakta, gröna och rödbruna pärlor, löst spända på tunna stammar med en dammning av THC-kristaller. Doften av knopparna är sumac och citron, röken är lätt och smidig med citrus och tropiska fruktaromer. Dr Grinspoon erbjuder en stark, långvarig, energisk och cerebral hög. Gamla skolan Sativa av högsta ordningen.
100% SativaVilken är den bästa temperaturen för att gro Dr Grinspoon cannabisfrön?
Dr Grinspoon cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Dr Grinspoon Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Heirloom Sativa Strain
Fokuserad, Pratsam, Cerebral, Långvarig, Energisk
450 gr/plant
350 gr/m²
90 - 95
NOVEMBER
2nd-3rd week
140/160cm
140-160cm
160-180cm
LÅNG
100%
100% Sativa
Honung, Tall, Rik, Jord
Sumak, Citron, Syrlig, Tropisk Frukt
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
UTOMHUS
Heirloom Sativa Strain
Fokuserad, Pratsam, Cerebral, Långvarig, Energisk
450 gr/plant
350 gr/m²
90 - 95
NOVEMBER
2nd-3rd week
140/160cm
140-160cm
160-180cm
LÅNG
100%
100% Sativa
JA
Honung, Tall, Rik, Jord
Sumak, Citron, Syrlig, Tropisk Frukt

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte