BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Dos Si Dos Auto
Dos Si Dos Auto 1Dos Si Dos Auto 2Dos Si Dos Auto 3Dos Si Dos Auto 4Dos Si Dos Auto 5
Dos Si Dos Auto 6Dos Si Dos Auto 7Dos Si Dos Auto 8Dos Si Dos Auto 9Dos Si Dos Auto 10

DOS SI DOS AUTO STRAIN

NJUT AV DENNA HåRT SLåENDE AUTOBLOMMANDE UNDER SOM SMAKAR PAJ

 
RATING
Dos Si Dos x BF Super Auto #1
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Dos Si Dos Auto Cannabisfrön

Följ Toni13 Barneys Farm officiella testodlare idag! Se hans slutgiltiga test av DOS SI DOS AUTO . - https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana - https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/  DOS SI DOS AUTO är en extraordinär ny superras av autoblommare som är Indica-dominerande med 65% Indica / 35% Sativa, och släpper perfekt till vår ständigt växande Autoblom Cali Kollektion. Denna juvel förenar den historiska föräldrakraften i Face Off OG x Girl Scout Cookies nu korsade med vår BF Super Auto # 1 = Ökade utbyten, kraft och trichomproduktion som ger DOS SI DOS AUTO ett allvarligt genetiskt boost. Dos Si Dos Auto jämnar bort ångest och smärta och mjukar upp dagen på alla sätt. Kvardröjande limesmakerr kommer att påminna om mormors citron marängpaj, färsk ur ugnen. Denna trollbindande hastighetsdemon växer upp till en inomhushöjd på 100 cm och upp till 140 cm utomhus. Denna växt exploderar från frö till skörd på bara 70-75 dagar och ger enastående avkastning på upp till 600 g / m2, med THC uppmätt över 20%. Dyk in i en läcker dröm om gudomlig glädje med den enda Dos Si Dos Auto , autoblommaren som låter dig överskrida verkligheten. 


 


Är Dos Si Dos Auto Indica eller Sativa?
Dos Si Dos Auto-stammen från Barneys Farm är 35% Sativa 65% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Dos Si Dos Auto-stamfrön?
För att förvara Dos Si Dos Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Dos Si Dos Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Dos Si Dos Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Dos Si Dos Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Dos Si Dos Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Dos Si Dos Auto cannabisfrön?
Dos Si Dos Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Dos Si Dos Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Dos Si Dos x BF Super Auto #1
Aktivt Starkt Stenad
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
70 - 75
80-110cm
100-140cm
MEDIUM
65%
35%
MESTADELS INDICA
Citrusfrukt, sött
Marängpaj
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
Dos Si Dos x BF Super Auto #1
Aktivt Starkt Stenad
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
70 - 75
80-110cm
100-140cm
MEDIUM
65%
35%
MESTADELS INDICA
NEJ
Citrusfrukt, sött
Marängpaj

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte