BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Dos Si Dos 33
Dos Si Dos 33 1Dos Si Dos 33 2Dos Si Dos 33 3Dos Si Dos 33 4Dos Si Dos 33 5
Dos Si Dos 33 6Dos Si Dos 33 7Dos Si Dos 33 8Dos Si Dos 33 9Dos Si Dos 33 10

DOS SI DOS 33 STRAIN

VAR MYCKET FÖRSIKTIG MED DETTA KRAFTFULLA NYA MÖTE AV DENNA ANDLÖSA AMERIKANSKA GENETIK

 
RATING
Dos Si Dos x Gelato #33
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

DOS SI DOS 33™ Cannabisfrön

Barneys Farms Cali-kollektion får ytterligare en storm av superkraft med denna explosiva samling av terpener, sammansmälta från några av världens mest häpnadsväckande amerikanska cannabisfenotyper. Dos Si Dos utvecklades från OG Kush Breath, en knockout Girl Scout Cookies-feno korsad med Face Off OG, och korsades sedan igen med vår legendariska Cookies Kush (OG Kush feno x GSC) OCH DET ÄR BARA HALV AV HISTORIEN. Lägg i en subtil blandning av Gelato # 33 i potten med dess stjärnslagna Sunset Sherbet x Thin Mint GSC-arv och boom! En ny mästare föddes: en sativa explotion av euforisk energi följs av lugn med lugnande egenskaper som lyckligtvis kan lugna en elefant, om du är överflödig eller oinitierad! Inomhus kan du förvänta dig upp till hisnande 700 g  blommor per m2, med en kompakt höjd på bara 90 cm. Utomhusväxter med en häpnadsväckande 2KG är lätt att uppnå med en skörd i mitten av oktober. Denna extraordinära kontrasterande limegröna och violetta 22-28% THC läckra smak av Indica (60% Indica / 40% Sativa) kommer att lämna en varaktig avslappnad och glad känsla för alla som odlar henne och upplever hennes unika old-school steniga rus.


 

 

 

 

Dos Si Dos 33 Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Dos Si Dos x Gelato #33
Avslappnad, Lugnande, Glad
2000
700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90cm
KORT
60%
40%
MESTADELS INDICA
Mint, Lime, Krydda
Kakor, Sorbet, Lime
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Dos Si Dos x Gelato #33
Avslappnad, Lugnande, Glad
2000
700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90cm
KORT
60%
40%
MESTADELS INDICA
MEDIUM
JA
Mint, Lime, Krydda
Kakor, Sorbet, Lime
5
3
4
5
4
Cool, Hot & Temperate
1

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte