BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Critical Kush Auto
Critical Kush Auto 1Critical Kush Auto 2Critical Kush Auto 3Critical Kush Auto 4Critical Kush Auto 5
Critical Kush Auto 6Critical Kush Auto 7Critical Kush Auto 8Critical Kush Auto 9Critical Kush Auto 10

CRITICAL KUSH AUTO STRAIN

Få LITE KVALITETS KUSH SNABBT MED CRITICAL KUSH AUTO - DIN På BARA 9 VECKOR

 
RATING
Critical Kush x BF Super Auto #1
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Critical Kush Auto Cannabisfrön

Vår legendariska Critical Kush är nu tillgänglig som en autofloweringstamma. Detta mest populära autoflowering monster är klart på bara åtta till nio veckor. Skapat genom att korsa Kritical Kush med våra mest avancerade autoflowering avelsanläggningar. Blomningen börjar i femte veckan och i de följande fyra veckorna med blommande växer växten vid 75 cm lång, med huvudstam och flera sidokanter fyllda med kompakta tunga och välsmakande colas. Läckra jordnära tall och Kush smaker råder.Är Critical Kush Auto Indica eller Sativa?
Critical Kush Auto-stammen från Barneys Farm är 10% Sativa 90% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Critical Kush Auto-stamfrön?
För att förvara Critical Kush Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Critical Kush Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Critical Kush Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Critical Kush Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Critical Kush Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Critical Kush Auto cannabisfrön?
Critical Kush Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Critical Kush Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Critical Kush x BF Super Auto #1
Avslappnad, Lugnande, Sömnig, Cerebral
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 80
70-90cm
80-110cm
KORT
90%
10%
MESTADELS INDICA
Tall trä, Kush
Len, Jord, Fruktig
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
Critical Kush x BF Super Auto #1
Avslappnad, Lugnande, Sömnig, Cerebral
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 80
70-90cm
80-110cm
KORT
90%
10%
MESTADELS INDICA
NEJ
Tall trä, Kush
Len, Jord, Fruktig

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte