BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Critical Kush
Critical Kush 1Critical Kush 2Critical Kush 3Critical Kush 4Critical Kush 5
Critical Kush 6Critical Kush 7Critical Kush 8Critical Kush 9Critical Kush 10

CRITICAL KUSH STRAIN

UPPLEV DET ULTIMATA I KUSH KRAFT MED DENNA EXEMPLARISKA OG KUSH KORSNING

Cup Winner
RATING
Critical Mass x OG Kush
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

CRITICAL KUSH™ Cannabisfrön

Kritisk Kush™ är en blandning av den berömda kritiska massan med OG Kush. Detta är en kraftfull och extremt kraftig Indica-växt, vilket ger stora mängder vacker, väldigt stark Kush. Blommor i bara 8 veckor inomhus, och växer medellång höjd med stor blomma till bladförhållande. Njut av sin klibbiga känsla, aromatisk doft, kristalltäckta knoppar och knockout stenad hög. Kush-smaken är omedvetlig och avkastningen per växt fenomenal. Denna nya hybrid är ett viktigt framsteg i modern marijuanauppfödning. Den dominerande naturen i Indica gör den idealisk för avkoppling, smärtlindring och sena kvällsrökning.

Critical Kush Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Critical Mass x OG Kush
Stimulernade, Lugnande, Avslappnande
1000
650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
MEDIUM
100%
100% Indica
Färsk Tall, Citron paj, Syrlig
Jord, Ört, Bränsle
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Critical Mass x OG Kush
Stimulernade, Lugnande, Avslappnande
1000
650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
MEDIUM
100%
100% Indica
NEJ
Färsk Tall, Citron paj, Syrlig
Jord, Ört, Bränsle

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte