BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Chronic Thunder
Chronic Thunder 1Chronic Thunder 2Chronic Thunder 3Chronic Thunder 4Chronic Thunder 5
Chronic Thunder 6Chronic Thunder 7Chronic Thunder 8Chronic Thunder 9

CHRONIC THUNDER

TA STEG TILLBAKA OCH SE DEN HÄPNADSVÄCKANDE KRONISKA åSKAN FRåN ALASKA!

 
RATING
Chronic x Alaskan Thunder Fuck
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

CHRONIC THUNDER™ Cannabisfrön

Kronisk Thunder™ skapades genom att korsa den legendariska Alaskan Thunder med den stabila och högpresterande Dr Chronic. Båda föräldrarna är långa etablerade överlägsen genetik och båda har uppnått storhet i sig själv. Denna underbara blandning av genetik skapar en högpresterande, kortblommande Indica dominant hybrid som växer till 100cm lång inomhus med tunga sidoförgreningar som behöver stöd i sin slutliga blomstring. Blomningstid på bara 8.5-veckor, Chronic Thunder™ ger en avslappnande, nöjd hög med en unik torkad kanel doft och smak.

Chronic Thunder Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Chronic x Alaskan Thunder Fuck
Mjuk; Tillfredställande, Avslappnande
600 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
100cm
80%
20%
Choklad, Jord, Söt
Kanel, Kryddig Peppar, Jord, Bränsle
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Chronic x Alaskan Thunder Fuck
Mjuk; Tillfredställande, Avslappnande
600 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
100cm
80%
20%
NEJ
Choklad, Jord, Söt
Kanel, Kryddig Peppar, Jord, Bränsle

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte