BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Cheese Auto

CHEESE AUTO STRAIN

 
RATING
Cheese x BF Super Auto #1
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Cheese Auto Cannabisfrön

Den berömda Cheese-sorten genomgår Barneys Farms autoflowering genetiska utveckling. Denna exceptionella cannabisstam är grädden på moset, och ger de mest kräsna cannabisentusiasterna en oförglömlig upplevelse. Denna indica-dominanta hybrid, född ur den lockande kombinationen av Cheese och Super Auto #1-genetik, är en enastående weed-stam som säkert kommer att imponera.

 

Cheese Auto är mycket produktiv med en THC-koncentration på 20% och kan stoltsera med en snabb blomningstid från frö på endast 65-70 dagar. Med en avkastning på upp till imponerande 550-600g/m2 inomhus och 200-300g per planta utomhus. Dess kompakta storlek, som mäter 80-110cm inomhus och 90-120cm utomhus, gör den till ett utmärkt alternativ för odlare som vill maximera produktionen samtidigt som de sparar utrymme. Men det som verkligen gör Cheese Auto speciell är dess unika arom och smakprofil.

 

Dess stickande ostliknande doft, kombinerat med skunk och jordiga undertoner, är något du aldrig tidigare upplevt. Och vi får inte glömma dess kraftfulla och välrundade rus, med en djupt lugnande och avslappnande effekt som är perfekt för en avslappnad kväll hemma. Unna dig den utsökta smaken och den oförglömliga upplevelsen av Cheese Auto idag!Är Cheese Auto Indica eller Sativa?
Cheese Auto-stammen från Barneys Farm är 30% Sativa 70% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Cheese Auto-stamfrön?
För att förvara Cheese Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Cheese Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Cheese Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Cheese Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Cheese Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Cheese Auto cannabisfrön?
Cheese Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Cheese Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Cheese x BF Super Auto #1
Avslappnad, Lycka, Stimulerande, Kreativitet
150-220 gr/plant
450 - 500 gr/m²
65 - 70
80-110cm
80-110cm
90-120cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
Söt, skunk, Kryddig Lagrad Ost
Jordig, Stickande Ost, Skunk
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
Cheese x BF Super Auto #1
Avslappnad, Lycka, Stimulerande, Kreativitet
150-220 gr/plant
450 - 500 gr/m²
65 - 70
80-110cm
80-110cm
90-120cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
NEJ
Söt, skunk, Kryddig Lagrad Ost
Jordig, Stickande Ost, Skunk

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte