BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Cheese

CHEESE STRAIN

BESÖK PLANETEN CHEESE, HELA DAGEN MED FARFARN AV CANNABISSTAMMAR - VåR SPECIELLA CHEESE ÄR TILLBAKA.

 
RATING
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Cheese Cannabisfrön

Barneys Farm Feminiserad Cheese! Liten introduktion krävs för denna klassiker från Barney's Farm. Detta högt bevakade bona fide-prov tar dig in i en annan ostbaserad galax, fylld av pulserande kreativitet och kärlek. Det här stinkande kraftverket är en ytterst glädje att odla och kommer att utveckla en stor mängd sidogrenar laddade med glittrande ostgodis. Trädgårdsmästare inomhus kan ta 600 g / m2 med utomhusexperter som uppnår väl över 1 kg av en enda planta. Allt efter bara åtta veckors blomning. Den fängslande ostupplevelsen gör din dag drömmande och förtjusande, vilket ger dig en imponerande boost i kreativitet och sällskaplighet som får allt att glittra lite ljusare. Akta dig för överdrift, eftersom det inte finns något tak på ruset på denna cannabis. Du blir bara mer och mer ostad. Detta är en av anledningarna som gör Cheese till en av de mest noterade cannabisstammarna på planeten. Ett idealiskt val för erfarna tokers. Revolutionerande i cannabisvärlden, denna helt fantastiska växt kryssar alla boxar. Avkastningen är tillförlitlig med stark avkastning varje gång. Smaken är unikt fruktig med ost. Och naturligtvis är effekterna helt enkelt inte av denna värld. Se till att du inte missar detta extraordinära episka ostexempel av ren eld från Barneys Farm.Är Cheese Indica eller Sativa?
Cheese-stammen från Barneys Farm är 50% Sativa 50% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Cheese-stamfrön?
För att förvara Cheese frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Cheese-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Cheese cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Cheese frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Cheese fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Cheese cannabisfrön?
Cheese cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Cheese Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Glad, Avslappnad, Euforisk, Hungrig.
800 gr/plant
500-600 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
MEDIUM
50%
50%
Indica/Sativa
Nötig Cheddarost
Gamlaskolan Skunk, Fräna Frukter och Rökig cheddarost.
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Glad, Avslappnad, Euforisk, Hungrig.
800 gr/plant
500-600 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
MEDIUM
50%
50%
Indica/Sativa
MEDIUM
JA
Nötig Cheddarost
Gamlaskolan Skunk, Fräna Frukter och Rökig cheddarost.
1

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte