BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Bubba Kush

BUBBA KUSH STRAIN

KÄNN RUSHEN AV BUBBA KUSH, VåR VÄRLDSKROSSANDE INDICA.

 
RATING
Afghan Kush Landrace x OG Kush
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Bubba Kush Cannabisfrön

Denna anmärkningsvärda växt härstammar verkligen från den berömda genetiken som ursprungligen upptäcktes av någon som bara var känd som ”Bubbha” i USA. Den har nu stabiliserats av teamet och höjts till en standard som passar dess välkända historia och rykte. Detta är säkert en av de mest älskade indican i världen, som väger in på en häpnadsväckande 29% THC. Bubba Kush är en fräck men ändå produktiv växt som inte blir för hög under sin snabba 8 till 9 veckors blomningsperiod. På grund av denna egenskap kan hon vara en idealisk kandidat för dem som söker en kraftfull hårdslående rus som inte tar enormt mycket utrymme medan de blommar. Prestandan äventyras inte på något sätt, med slutliga utbyten på upp till 600 g / m2 inomhus som lätt kan nås genom att använda lite kärlek och omsorg för Bubbas behov. Spräng dig själv genom att flyga in i Bubbas värld och upplev en av de mest lugnande cannabisstammarna i världen. Äkta afghansk landrace-släkt garanterar helt enastående styrka, med exotiska dofter från öst som påminner om aromatiska turkiska chokladkakor. Varför inte ta en tur på den unika, magiska mattan som är Bubba Kush? Om du skördar utomhus under den första eller två veckorna i oktober kommer du att vara överlycklig över att hitta fasta knoppar av bränsle doftande godhet som börjar täcka varje gren. När blomningen utvecklas, utvecklas dessa knoppar till några av de mest oförglömliga cannabispärlor du någonsin kommer att se i gräsvärlden. Det visuella såväl som hennes eftertraktade effekter är helt utanför skalan. Missa inte Bubba, vad du än gör!Är Bubba Kush Indica eller Sativa?
Bubba Kush-stammen från Barneys Farm är 30% Sativa 70% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Bubba Kush-stamfrön?
För att förvara Bubba Kush frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Bubba Kush-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Bubba Kush cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Bubba Kush frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Bubba Kush fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Bubba Kush cannabisfrön?
Bubba Kush cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Bubba Kush Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Afghan Kush Landrace x OG Kush
Euforiskt Avlappnande, Bedövande
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
Söt Hasch, Mocha, Fuktig jord
Hasch, något sött, Jordiga Aromatiska Kryddor
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Afghan Kush Landrace x OG Kush
Euforiskt Avlappnande, Bedövande
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
MEDIUM
JA
Söt Hasch, Mocha, Fuktig jord
Hasch, något sött, Jordiga Aromatiska Kryddor
1

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte