BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Blueberry OG
Blueberry OG 1Blueberry OG 2Blueberry OG 3Blueberry OG 4Blueberry OG 5
Blueberry OG 6Blueberry OG 7Blueberry OG 8Blueberry OG 9Blueberry OG 10

BLUEBERRY OG STRAIN

FÖRBÄTTRA DIN DAG OCH KÄNN DIN VÄRK SILA BORT MED BLUEBERRY OG

 
RATING
BlueBerry x OG Kush
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Blueberry OG Cannabisfrön

Att blanda två av världens mest framstående stammar och reproducera de bästa egenskaperna från båda dessa ädla genetik var ett komplext uppdrag. I BLUEBERRY OG har vi lyckats skapa en belastning med den klassiska Indica-kraften från Blueberry-växten med den rika psykoaktiva ryggraden i den ökända OG Kush. Denna exklusiva höglönande hybrid kommer att lämna alla odlare breathless. Stora colas av packade knoppar utvecklas på den mogna växten. En rik doft av söt citrus och muskusflod från varje skörd. Växten växer medellång höjd med många givande sidotakar som möjliggör en skörd upp till 700gr / m2.Är Blueberry OG Indica eller Sativa?
Blueberry OG-stammen från Barneys Farm är 30% Sativa 70% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Blueberry OG-stamfrön?
För att förvara Blueberry OG frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Blueberry OG-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Blueberry OG cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Blueberry OG frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Blueberry OG fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Blueberry OG cannabisfrön?
Blueberry OG cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Blueberry OG Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
BlueBerry x OG Kush
Upplyftande, Cerebral, Euforisk, Fnittrig, Kropp-sinne Avvslappning, Bedövande
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
RUS
100-120cm
100-110cm
120-150cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
Blåbär, mysk, Citrus, Tall, Rik
Lime, Tall, Apelsin
4
20ltr
Cool, Hot & Temperate
Stable
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
BlueBerry x OG Kush
Upplyftande, Cerebral, Euforisk, Fnittrig, Kropp-sinne Avvslappning, Bedövande
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
RUS
100-120cm
100-110cm
120-150cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
RUS
JA
Blåbär, mysk, Citrus, Tall, Rik
Lime, Tall, Apelsin
4
4
4
4
20ltr
Cool, Hot & Temperate
Stable
2

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte