BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Blue Cheese
Blue Cheese 1Blue Cheese 2Blue Cheese 3Blue Cheese 4Blue Cheese 5
Blue Cheese 6Blue Cheese 7Blue Cheese 8Blue Cheese 9Blue Cheese 10

BLUE CHEESE STRAIN

SE VÄRLDEN SMÄLLTA ALLT MJUKARE OCH BLI EN MER LEKFULL VERSION AV SIG SJÄLV MED DENNA ALL-TIME KLASSIKER

 
RATING
Original Cheese x Blueberry
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Blue Cheese Cannabisfrön

Denna stam av BLUE CHEESE är en av de bästa och starkaste på marknaden, och garanteras att knacka på huvudet. Detta är en lätt växande stam, vilket skapar ett otroligt utbyte av doftande och välsmakande knoppar. De intensiva ostens smakerna mjukas av en söt blåbär eftersmak. Den korta stocky växten har starka sidoavdelningar som utvecklar tunga klibbiga colas under en kort blomningstid. Förbered dig på att slappna av eftersom det här är en sann känsla för Indica entusiaster. Detta är nu tillgängligt i en autofloweringstamme.Är Blue Cheese Indica eller Sativa?
Blue Cheese-stammen från Barneys Farm är 20% Sativa 80% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Blue Cheese-stamfrön?
För att förvara Blue Cheese frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Blue Cheese-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Blue Cheese cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Blue Cheese frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Blue Cheese fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Blue Cheese cannabisfrön?
Blue Cheese cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Blue Cheese Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Original Cheese x Blueberry
Glädje, Euforisk, Djup Kroppsavslappning, Sömnig, Kreativ, Hungrig
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
80-110cm
80-110cm
120-150cm
MEDIUM
80%
20%
MESTADELS INDICA
Blåbär, Ost, Gräddig, Kryddig, Söt
Blåost, Söta Blåbär, Jord, Frän, Söt
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Original Cheese x Blueberry
Glädje, Euforisk, Djup Kroppsavslappning, Sömnig, Kreativ, Hungrig
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
80-110cm
80-110cm
120-150cm
MEDIUM
80%
20%
MESTADELS INDICA
NEJ
Blåbär, Ost, Gräddig, Kryddig, Söt
Blåost, Söta Blåbär, Jord, Frän, Söt

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte