BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Blue Sunset Sherbert
Blue Sunset Sherbert 1Blue Sunset Sherbert 2Blue Sunset Sherbert 3Blue Sunset Sherbert 4Blue Sunset Sherbert 5
Blue Sunset Sherbert 6Blue Sunset Sherbert 7Blue Sunset Sherbert 8Blue Sunset Sherbert 9Blue Sunset Sherbert 10

BLUE SUNSET SHERBERT STRAIN

VAR BEREDD På EN BLÄNDANDE UPPVISNING AV EXOTISKA TERPENRIKA AROMER OCH BLÄNDANDE FÄRGER.

 
RATING
Sunset Sherbet x Purple Punch
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Blue Sunset Sherbert Cannabisfrön

BLUE SUNSET SHERBERT från Barney's Farm En Indica-lutande hybrid som levererar massiva avkastningar utan att bli omöjlig att hantera med en mängd sidogrenar bildas, var och en med kapacitet att stödja de tyngsta topparna. Supersnabb blomning på bara 59 till 63 dagar och producerar 650-700 g / m2. Kompakt i fullvuxen, trikromproduktion över genomsnittet och kan växa till cirka 80 cm inomhus är en riktig lyx, utomhus kan hon nå överväldigande två meter plus och skörda upp till 1 kg per planta. BLUE SUNSET SHERBERT kompletterar en bländande skärm under sina sista dagar och visar en magisk transformation som producerar ett fascinerande kalejdoskop av exotiskt färgade löv, ljusa orange hår, limmade med harts som täcker de tätt formade knopparna, skimrande med frostade trikomer, producerar THC-nivåer som är testade till en häpnandsväckande 28%. Hinter av Purple Punch och Sherbets Dib Dab kan upptäckas i dessa underbara exemplar, dess höga terpennivåer inklusive Limonen, Humulene, Terpinolene säkerställer med ett bra botemedel, de höjer den läckra, söt godis, citrusskal och söta bär dofter som denna växt kan ge. BLUE SUNSET SHERBERT berusande potenta effekter som kombinerar det bästa från två världar, omedelbart upplyftande kreativ euforisk sativa rus kombinerad med en knockout fullkropps Indica bedövande och lugnande upplevelse! ett perfekt sätt att avrunda dagen.Är Blue Sunset Sherbert Indica eller Sativa?
Blue Sunset Sherbert-stammen från Barneys Farm är 35% Sativa 65% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Blue Sunset Sherbert-stamfrön?
För att förvara Blue Sunset Sherbert frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Blue Sunset Sherbert-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Blue Sunset Sherbert cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Blue Sunset Sherbert frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Blue Sunset Sherbert fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Blue Sunset Sherbert cannabisfrön?
Blue Sunset Sherbert cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Blue Sunset Sherbert Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Sunset Sherbet x Purple Punch
kreativt euforiskt sativa rus + Fullkropps Indica bedövande lugnande upplevelse
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
59 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
65%
35%
MESTADELS INDICA
Söt Godis, Citrus
Söt Godis, Citruskrydda Och Söta Bär
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
indoor
Sunset Sherbet x Purple Punch
kreativt euforiskt sativa rus + Fullkropps Indica bedövande lugnande upplevelse
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
59 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
65%
35%
MESTADELS INDICA
NEJ
Söt Godis, Citrus
Söt Godis, Citruskrydda Och Söta Bär
1

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte