BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Blue Cheese Auto
Blue Cheese Auto 1Blue Cheese Auto 2Blue Cheese Auto 3Blue Cheese Auto 4Blue Cheese Auto 5
Blue Cheese Auto 6Blue Cheese Auto 7Blue Cheese Auto 8Blue Cheese Auto 9Blue Cheese Auto 10

BLUE CHEESE AUTO STRAIN

SMAKA OSTKNOPPAR På NOLLTID MED DENNA AUTOBLOMMANDE-VERSIONEN AV VåR KLASSISKA BLUE CHEESE

 
RATING
Cheese x Blueberry x Ruderalis
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Blue Cheese Auto Cannabisfrön

Mycket lätt att växa och produktiv autoflowering av vår klassiska Blue Cheese. Den här banbrytande Blue Cheese e autoflowering-versionen är slutprodukten av korsskärningen av Barneys Farm Blue Cheese och en unik ruderalis avelsbelastning. Vegetation växlar automatiskt till blomning under femte veckan. Doften av de doftande och ostliknande jordiska smakerna i den ursprungliga munvattenande Blue Cheese dominerar denna autofloweringsanläggning, växer med liten ansträngning och kommer att blomstra under de flesta förhållanden.Är Blue Cheese Auto Indica eller Sativa?
Blue Cheese Auto-stammen från Barneys Farm är 20% Sativa 80% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Blue Cheese Auto-stamfrön?
För att förvara Blue Cheese Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Blue Cheese Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Blue Cheese Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Blue Cheese Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Blue Cheese Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Blue Cheese Auto cannabisfrön?
Blue Cheese Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Blue Cheese Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Cheese x Blueberry x Ruderalis
Avslappnande, Glad, Cerebral, Fridfull, Lindrande, Upphöjande, Lugn
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
500
70 - 75
80-100cm
90-120cm
KORT
80/100cm
80%
20%
MESTADELS INDICA
Kryddig, Mild Gräddig Ost, Bär, Blåbär
Mogen Ost, Söt, Fruktig, Skunkig Doft
VÄRME
Stable
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
indoor
Cheese x Blueberry x Ruderalis
Avslappnande, Glad, Cerebral, Fridfull, Lindrande, Upphöjande, Lugn
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
500
70 - 75
80-100cm
90-120cm
KORT
80/100cm
80%
20%
MESTADELS INDICA
NEJ
Kryddig, Mild Gräddig Ost, Bär, Blåbär
Mogen Ost, Söt, Fruktig, Skunkig Doft
4
VÄRME
Stable
1

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte