BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Biscotti Mintz
Biscotti Mintz 1Biscotti Mintz 2Biscotti Mintz 3Biscotti Mintz 4Biscotti Mintz 5
Biscotti Mintz 6Biscotti Mintz 7Biscotti Mintz 8Biscotti Mintz 9Biscotti Mintz 10

BISCOTTI MINTZ STRAIN

UPPLEV ENASTåENDE AMERIKANSK GENETIK OCH OTROLIGA SMAKER MED BISCOTTI MINTZ

 
RATING
Biscotti x Mintz
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Biscotti Mintz Cannabisfrön

BISCOTTI MINTZ Av Barneys Farm. Skapad för de riktiga finsmakarna med två av USA: s premium och mest svårfångade stammar. Laboratoriet korsade Biscotti; redan ett världsklass 80% Indica-dominerande exemplar med vår exklusiva och läckra Mintz-fenotyp. Resultaten var fantastiska, Cookies-varianten x OG Kush-föräldrarna gav den otroliga styrkan och en smakstomme, lägg till infusionen av den krämiga mjuka Mintz-genetiken skapade denna munvattenande nya mästare av en stam, en helt unik upplaga till vår katalog. BISCOTTI MINTZ är övervägande en djuplila växt med trikomproduktion utanför skalan, under dom sista dagarnas löv visas ett vackert utbud av plila, orange och grönt som omsluter de tätt formade djärvare mörkgröna knopparna med djärva lila höjdpunkter och långa orange hår. Du kommer att bli förbluffad av dess spännande, långvariga smaker och aromer, kush smaker med inslag av chokladkakor med krämig mynta och krydda. Distinkt Limonen, Karyofyllen, Eukalyptolterpener samlas för att producera exceptionellt aptitretande doft. Med BISCOTTI MINTZ , upptäck en mycket kreativ, fokuserad och avslappnande effekt med en märkbar och distinkt krypande energigivande kropp hög.

 Är Biscotti Mintz Indica eller Sativa?
Biscotti Mintz-stammen från Barneys Farm är 20% Sativa 80% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Biscotti Mintz-stamfrön?
För att förvara Biscotti Mintz frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Biscotti Mintz-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Biscotti Mintz cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Biscotti Mintz frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Biscotti Mintz fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Biscotti Mintz cannabisfrön?
Biscotti Mintz cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Biscotti Mintz Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Biscotti x Mintz
Kreativ, avkopplande Body High
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
80-110cm
120-200cm
MEDIUM
80%
20%
MESTADELS INDICA
kushy smaker, inslag av chokladkakor, krämig mynta.
Exceptionellt aptitretande krämig kushy arom
VÄRME & TEMPRATUR
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Biscotti x Mintz
Kreativ, avkopplande Body High
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
80-110cm
120-200cm
MEDIUM
80%
20%
MESTADELS INDICA
NEJ
kushy smaker, inslag av chokladkakor, krämig mynta.
Exceptionellt aptitretande krämig kushy arom
VÄRME & TEMPRATUR
2

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte