BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Banana Punch
Banana Punch 1Banana Punch 2Banana Punch 3Banana Punch 4Banana Punch 5
Banana Punch 6Banana Punch 7Banana Punch 8Banana Punch 9Banana Punch 10

BANANA PUNCH STRAIN

ÄNNU EN AVELSMÄSTARKLASS, LOCKANDE AROMER OCH EXOTISKA FÄRGER FRåN VåR BANANA OG X PURPLE PUNCH

 
RATING
Banana OG x Purple Punch
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Banana Punch Cannabisfrön

BANANA PUNCH av Barneys Farm BANANA PUNCH är ännu en avelsmästarklass från Barney's Farm-labbet och nästa läckra tillägg till vår prestigefyllda exceptionella blomsamling, som kombinerar två av de mest eftertraktade genetikerna Banana OG och Purple Punch! Vi valde en extraordinärt lugnande 55 % Indica variation för att utvecklas som konsekvent gav högre avkastningspotential kombinerat med en kortare blomningsperiod på bara 60-65 dagar. Detta i kombination med förbättrad terpenproduktion, särskilt av Limonene och Pinene, skapade en ryggrad av tropisk citrusfruktsmak perfekt för banana OG:s utsökta essenser av mogen söt banan skiner igenom. BANANA PUNCH är en stark robust växt och extremt mångsidig för ett brett spektrum av odlingstekniker, inomhus når den perfekt hanterbar höjd inom några veckor medan utomhus kan man förvänta sig något mycket speciellt som når mognad mot slutet av september. De hisnande färgerna och aromatiska egenskaperna hos vår OG Kush-avkomling Purple Punch gick inte förlorade under förädlingsprocessen, eftersom vår BANANA PUNCH utvecklas, vackra djupa lila och oranga inslag framträder i kontrast till de mörka livfulla nyanserna av grönt. Med början av blomningen tar dess grenar snabbt form, dess olivformade klasar expanderar och förökar sig ständigt och blir tätt täckta med ljusa bärnstensfärgade pistiller och gyllene beläggning av klibbiga hartsartade trikomer. Den vanligaste terpenen i vår Banana Punch är limonen, följt av Pinene, myrcene och caryophyllene. Nyfiken på att veta mer? Följ Toni13 när han odlar Barney's Farm prestigefyllda BANANA PUNCH https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuanaÄr Banana Punch Indica eller Sativa?
Banana Punch-stammen från Barneys Farm är 45% Sativa 55% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Banana Punch-stamfrön?
För att förvara Banana Punch frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Banana Punch-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Banana Punch cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Banana Punch frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Banana Punch fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Banana Punch cannabisfrön?
Banana Punch cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Banana Punch Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Banana OG x Purple Punch
Avslappnad, Euforisk, Glad Kreativ
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
110cm
100-110cm
150-200cm
MEDIUM
55%
45%
MESTADELS INDICA
Jordig Söt Banan, Tropiska Söta Bär
Mogen Banan, Söt Och Sur Citrus
3
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
indoor
Banana OG x Purple Punch
Avslappnad, Euforisk, Glad Kreativ
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
110cm
100-110cm
150-200cm
MEDIUM
55%
45%
MESTADELS INDICA
NEJ
Jordig Söt Banan, Tropiska Söta Bär
Mogen Banan, Söt Och Sur Citrus
4
3
3
4
3
Cool, Hot & Temperate
2

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte