BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Bad Azz Kush
Bad Azz Kush 1Bad Azz Kush 2Bad Azz Kush 3Bad Azz Kush 4Bad Azz Kush 5
Bad Azz Kush 6Bad Azz Kush 7Bad Azz Kush 8Bad Azz Kush 9

BAD AZZ KUSH STRAIN

SLAPPNA AV DITT SINNE OCH TÄMJ DIN SMÄRTA MED DENNA SKANDALÖSA INDICA FRåN LA

Cup Winner
RATING
Original OG x Urkel x Afghan Kush
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK
  • Tyvärr, det här fröet är för närvarande inte tillgängligt för köp.
  • Vill du att vi skickar ett mail till dig när det här fröet finns på lager?

Bad Azz Kush Cannabisfrön

Bad Azz började livet från speciellt utvald uppfödning av våra vänner i LA över år av noggrant och bestående arbete. Korsar Original OG med afghanska Kush och därifrån korsar med Urkel. Bad Azz Kush är det slutliga resultatet. Bad Azz Kush är en tunghartsproducerande stam. Växten kan sträcka sig under blomningstiden och behöver lite utrymme för enorma colas att utvecklas. Unika tack och subtila skogsfruktarom. Uppkallad efter vår vän och Rapper Bad Azz från Tha Dogg Pound Gangsta Crips (Tack Jamarr).Är Bad Azz Kush Indica eller Sativa?
Bad Azz Kush-stammen från Barneys Farm är 100% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Bad Azz Kush-stamfrön?
För att förvara Bad Azz Kush frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Bad Azz Kush-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Bad Azz Kush cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Bad Azz Kush frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Bad Azz Kush fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Bad Azz Kush cannabisfrön?
Bad Azz Kush cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Bad Azz Kush Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Original OG x Urkel x Afghan Kush
Kroppsrus, Euforisk, Glad, Avslappnande
700 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
MEDIUM
100%
100% Indica
Bär, Örter, Krydidg, Söt
Fruktig, Jord, Tall
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Original OG x Urkel x Afghan Kush
Kroppsrus, Euforisk, Glad, Avslappnande
700 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
MEDIUM
100%
100% Indica
NEJ
Bär, Örter, Krydidg, Söt
Fruktig, Jord, Tall

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte