BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Ayahuasca Purple
Ayahuasca Purple 1Ayahuasca Purple 2Ayahuasca Purple 3Ayahuasca Purple 4Ayahuasca Purple 5
Ayahuasca Purple 6Ayahuasca Purple 7Ayahuasca Purple 8Ayahuasca Purple 9Ayahuasca Purple 10

AYAHUASCA PURPLE STRAIN

HÖJ DIN MEDVETENHET MED DENNA EXTRAORDINÄRA MUNVATTNANDE INDICA

 
RATING
Red River Delta x Master Kush
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Ayahuasca Purple Cannabisfrön

Barney’s Farm, en känd odlare av cannabis av högsta kvalitet, mottog för flera år sedan en generös gåva av frön från Red River Delta. Vid odling visade de resulterande Ayahuasca Purple-plantorna sig vara inget mindre än en uppenbarelse med sina förtrollande lila och rubinröda nyanser. Dessa Ayahuasca Purple-plantors skönhet förstärktes ytterligare av deras robusta och stabila struktur, med breda fläktblad och en kort, kraftig ram. För att maximera potentialen hos dessa anmärkningsvärda exemplar bestämde sig teamet på Barney’s Farm för att påbörja ett strategiskt korsningsprogram. Genom att noggrant välja de bästa egenskaperna hos Red River Delta och para ihop den med den redan kända Master Kush, kunde odlarna skapa en hybridstam som var inget mindre än perfekt.

 

Slutresultatet av detta korsningsprogram är en stam som inte bara är estetiskt tilltalande men också har anmärkningsvärda tillväxtegenskaper. De enorma tättsittande knopparna som pryder denna stams breda fläktblad är en syn att skåda, men de kommer också med en unik utmaning. När Ayahuasca Purple-plantorna når den sista blomningsveckan kommer vikten av de täta knopparna att kräva stöd för att förhindra att de bryts av. Utöver dess slående visuella dragningskraft är denna Ayahuasca Purple-stam också känd för sin rika och komplexa doft, som är en lockande blandning av hasselnöt och papaya. Bara doften i sig är tillräcklig för att föra sinnena till ett paradislikt tillstånd, men effekterna av Ayahuasca Purple är vad som verkligen gör den unik.

 

När den konsumeras skapar Ayahuasca Purple en avslappnande och tillfredsställande upplevelse som kan beskrivas som inget mindre än himmelsk. De lugnande och lindrande effekterna den producerar är verkligen oöverträffade, vilket gör den till det perfekta valet för dem som söker en paus från vardagens påfrestningar. Oavsett om du vill koppla av efter en lång dag eller bara letar efter ett sätt att slappna av och ladda om, är Ayahuasca Purple svaret.Är Ayahuasca Purple Indica eller Sativa?
Ayahuasca Purple-stammen från Barneys Farm är 100% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Ayahuasca Purple-stamfrön?
För att förvara Ayahuasca Purple frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Ayahuasca Purple-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Ayahuasca Purple cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Ayahuasca Purple frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Ayahuasca Purple fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Ayahuasca Purple cannabisfrön?
Ayahuasca Purple cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Ayahuasca Purple Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Red River Delta x Master Kush
Sällskaplig, Euforisk, Glad, Avslappnande, Sömnig
800 gr/plant
500-600 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
MEDIUM
100%
100% Indica
Lavendel, Mango, Nötig, Tropisk
Papaya, Jord, Blommig, Frän, Sur, Söt
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Red River Delta x Master Kush
Sällskaplig, Euforisk, Glad, Avslappnande, Sömnig
800 gr/plant
500-600 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
MEDIUM
100%
100% Indica
NEJ
Lavendel, Mango, Nötig, Tropisk
Papaya, Jord, Blommig, Frän, Sur, Söt

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte