BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Amnesia Lemon
Amnesia Lemon 1Amnesia Lemon 2Amnesia Lemon 3Amnesia Lemon 4Amnesia Lemon 5
Amnesia Lemon 6Amnesia Lemon 7Amnesia Lemon 8Amnesia Lemon 9Amnesia Lemon 10

AMNESIA LEMON STRAIN

LYFT DITT SINNE TILL EN HÖGRE PLATS MED VåR CUPVINNANDE ENERGISERARE AMNESIA LEMON

Cup Winner
RATING
Amnesia Haze x Lemon Skunk
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

AMNESIA LEMON™ Cannabisfrön

Barneys Amsterdam med Soma vann Cannabis cupen med Amnesia Haze i 2004. Amnesi Lemon™ är en korsning av Somas Amnesia Haze och Lemon Skunk. En härlig blandning av Amnesia Haze och Lemon Skunk smaker kombinerat och med kraft och motståndskraft hos båda linjerna producerade denna klassiska Amnesia Lemon™. Den upplyftande och cerebrala höga är definitivt Sativa, men fantastiskt har Amnesia Lemon™ en blommande cykel av bara 8 till 9 veckor. Växten växer medellång och levererar långa täta colas.

Amnesia Lemon Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Amnesia Haze x Lemon Skunk
Upplyftande, Cerebral
550 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
40%
60%
MESTADELS SATIVA
Lime, Kryddig, Söt
Exotisk, Jord, Citrus
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Amnesia Haze x Lemon Skunk
Upplyftande, Cerebral
550 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
40%
60%
MESTADELS SATIVA
NEJ
Lime, Kryddig, Söt
Exotisk, Jord, Citrus

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte