BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Amnesia Lemon
Amnesia Lemon 1Amnesia Lemon 2Amnesia Lemon 3Amnesia Lemon 4Amnesia Lemon 5
Amnesia Lemon 6Amnesia Lemon 7Amnesia Lemon 8Amnesia Lemon 9Amnesia Lemon 10

AMNESIA LEMON STRAIN

LYFT DITT SINNE TILL EN HÖGRE PLATS MED VåR CUPVINNANDE ENERGISERARE AMNESIA LEMON

Cup Winner
RATING
Amnesia Haze x Lemon Skunk
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Amnesia Lemon Cannabisfrön

Barneys Amsterdam med Soma vann Cannabis cupen med Amnesia Haze i 2004. Amnesi Lemon är en korsning av Somas Amnesia Haze och Lemon Skunk. En härlig blandning av Amnesia Haze och Lemon Skunk smaker kombinerat och med kraft och motståndskraft hos båda linjerna producerade denna klassiska Amnesia Lemon. Den upplyftande och cerebrala höga är definitivt Sativa, men fantastiskt har Amnesia Lemon en blommande cykel av bara 8 till 9 veckor. Växten växer medellång och levererar långa täta colas.Är Amnesia Lemon Indica eller Sativa?
Amnesia Lemon-stammen från Barneys Farm är 60% Sativa 40% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Amnesia Lemon-stamfrön?
För att förvara Amnesia Lemon frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Amnesia Lemon-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Amnesia Lemon cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Amnesia Lemon frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Amnesia Lemon fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Amnesia Lemon cannabisfrön?
Amnesia Lemon cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Amnesia Lemon Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Amnesia Haze x Lemon Skunk
Upplyftande, Cerebral
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
40%
60%
MESTADELS SATIVA
Lime, Kryddig, Söt
Exotisk, Jord, Citrus
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Amnesia Haze x Lemon Skunk
Upplyftande, Cerebral
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
40%
60%
MESTADELS SATIVA
NEJ
Lime, Kryddig, Söt
Exotisk, Jord, Citrus

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte