BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Amnesia Haze Auto
Amnesia Haze Auto 1Amnesia Haze Auto 2Amnesia Haze Auto 3Amnesia Haze Auto 4Amnesia Haze Auto 5
Amnesia Haze Auto 6Amnesia Haze Auto 7Amnesia Haze Auto 8Amnesia Haze Auto 9Amnesia Haze Auto 10

AMNESIA HAZE AUTO STRAIN

DENNA FLERFALDIGT PRISBELÖNTA AMSTERDAM-LEGEND, NU KORSAD MED VåR BF SUPER AUTO #1

 
RATING
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Amnesia Haze Auto Cannabisfrön

AMNESIA HAZE AUTO AMNESIA HAZE AUTO är förmodligen en av de mest spännande utgåvorna som barneys farm har gett ut på ett tag, en efterlängtad och försenad utveckling av en riktig klassiker. Anor till AMNESIA HAZE genetik är ganska hisnande, korsade landraser från Sydostasien (thailändska, kambodjanska, laotiska) ett stänk av jamaicanska Haze-varianter toppat med acceleranten från afghansk – hawaiisk genetik. För nästan två decennier sedan gav Soma en av sina bästa AMNESIA HAZE-fenotyper till Barneys Farm Labs. Denna legendariska genetik som dominerade Amsterdam-scenen sedan Barneys vann High Times Cannabis Cup 2004, har tyst puttrat i bakgrunden under en komplex fusion med vår BF Super Auto #1. AMNESIA HAZE AUTO är en enormt produktiv sativa-dominant hybrid med accelererad tillväxt på grund av sitt Sativa-arv. Växer längre än de flesta autoblommande sorter upp till 150 cm med omfattande täta olivgröna glittrande blommande strukturer, täckta av täta orange hår. Som du kan förvänta dig av den häpnadsväckande härkomsten, dess intensiva blandning av jordiga aromer med rika distinkta inslag av citroner och citrus som omedelbart känns igen för den klassiska varianten den är. De vanligaste terpenerna i Amnesia Haze Autos unika fusion är karyofyllen, följt av myrcen och limonen för att bara nämna några.


Är Amnesia Haze Auto Indica eller Sativa?
Amnesia Haze Auto-stammen från Barneys Farm är 80% Sativa 20% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Amnesia Haze Auto-stamfrön?
För att förvara Amnesia Haze Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Amnesia Haze Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Amnesia Haze Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Amnesia Haze Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Amnesia Haze Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Amnesia Haze Auto cannabisfrön?
Amnesia Haze Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Amnesia Haze Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-140cm
20%
80%
MESTADELS SATIVA
Skarp och uppfriskande, citroner, citrusfrukter och jordnära tall.
Jordiga aromer med rika distinkta inslag av citroner och citrus.
VÄRME & TEMPRATUR
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-140cm
20%
80%
MESTADELS SATIVA
NEJ
Skarp och uppfriskande, citroner, citrusfrukter och jordnära tall.
Jordiga aromer med rika distinkta inslag av citroner och citrus.
3
VÄRME & TEMPRATUR
3

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte