BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Afghan Hash Plant - Regular
Afghan Hash Plant - Regular 1Afghan Hash Plant - Regular 2Afghan Hash Plant - Regular 3Afghan Hash Plant - Regular 4Afghan Hash Plant - Regular 5
Afghan Hash Plant - Regular 6Afghan Hash Plant - Regular 7Afghan Hash Plant - Regular 8

AFGHAN HASH PLANT - REGULAR STRAIN

KOM TILLBAKA TILL VåRA RÖTTER MED DENNA ILLUSTRERADE INDICA SOM KOMMER FRONFRåN MAZARI SHARIF

 
RATING
Afghan
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Afghan Hash Plant - Regular Cannabisfrön

AFGHAN HASH PLANT valdes från frön som samlades i 1970, från de bästa traditionella hashmakarna i Mazari Sharif-regionen. Ett spännande antal år spenderades sedan ut och valde de starkaste och smakligaste fenotyperna för vår uppfödning, därifrån blev AFGHAN HASH PLANT uppgraderad. Det är en mästare för hash och är en av våra favorit rena Indica-stammar. Detta har blivit ett viktigt byggblock i andra Barneys Farm hybrider och i bara 8 veckor blommar, utvecklar AFGHAN HASH PLANT täta hartsdroppande blommor och släpper ut en rik sandelträs arom som är underkastad med en citrusstam.
100% IndicaVilken är den bästa temperaturen för att gro Afghan Hash Plant - Regular cannabisfrön?
Afghan Hash Plant - Regular cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Afghan Hash Plant - Regular Cannabisfrön SPECIFIKATION

VANLIGA
NORMAL
Afghan
Fokuserad, Fridfull
700
50 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80-100cm
MEDIUM
100%
100% Indica
Blommig, Citrus, Träig
Sandelträ, Citrus, Frän
SPECIFIKATION
VANLIGA
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Afghan
Fokuserad, Fridfull
700
50 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80-100cm
MEDIUM
100%
100% Indica
JA
Blommig, Citrus, Träig
Sandelträ, Citrus, Frän

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte