BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Gorilla Glue Auto
Gorilla Glue Auto 1Gorilla Glue Auto 2Gorilla Glue Auto 3Gorilla Glue Auto 4Gorilla Glue Auto 5
Gorilla Glue Auto 6Gorilla Glue Auto 7Gorilla Glue Auto 8Gorilla Glue Auto 9Gorilla Glue Auto 10

GORILLA GLUE AUTO STRAIN

KÄNN KRAFTEN FRåN DJUNGELN MED GORILLA GLUE AUTO

 
RATING
Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Gorilla Glue Auto Cannabisfrön

Följ Toni13 Barneys Farm officiella testodlare idag! Se hans slutgiltiga test av GORILLA GLUE AUTO - https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana - https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/  GORILLA GLUE AUTO av Barney's Farm är en snabb blommande hybrid som klistrar dig ner var du än befinner dig. Detta är inte en växt för nybörjare och dess hårda slående effekter bör behandlas med respekt. Denna nya supersnabba version på 55% Indica av vår härliga Gorilla Glue korsat med den spännande nästa generations BF Super Auto # 1 ger enorma avkastningar 600 g / m2 som växer till en höjd av upp till 110 cm. Underbara dofter av kaffe och grädde kan upptäckas under blomningen. Kombinerat med ökända THC-nivåer på 25% och du kan förstå den djupa kärlek som människor känner för denna unika växt. På bara 70-75 dagar kommer enorma doftande blommor med mycket snäv nodavstånd att sprida ut från denna monströsa autoblommare. Njut av lite psykedelisk glädje från detta Indica-dominerande tillägg till vår Autoblommane Cali Kollektion, GORILLA GLUE AUTO av Barney's Farm.


 


Är Gorilla Glue Auto Indica eller Sativa?
Gorilla Glue Auto-stammen från Barneys Farm är 45% Sativa 55% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Gorilla Glue Auto-stamfrön?
För att förvara Gorilla Glue Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Gorilla Glue Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Gorilla Glue Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Gorilla Glue Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Gorilla Glue Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Gorilla Glue Auto cannabisfrön?
Gorilla Glue Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Gorilla Glue Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1
Tungt Stenad
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-130cm
MEDIUM
55%
45%
MESTADELS INDICA
Krämig
Kaffe och Kryddor
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1
Tungt Stenad
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-130cm
MEDIUM
55%
45%
MESTADELS INDICA
NEJ
Krämig
Kaffe och Kryddor

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte