BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Glue Gelato Auto
Glue Gelato Auto 1Glue Gelato Auto 2Glue Gelato Auto 3Glue Gelato Auto 4Glue Gelato Auto 5
Glue Gelato Auto 6Glue Gelato Auto 7Glue Gelato Auto 8Glue Gelato Auto 9Glue Gelato Auto 10

GLUE GELATO AUTO STRAIN

LINDA DINA VÄRK OCH SMÄRTOR FÖR EVIGT MED DEN HÄR HåRT SLåENDE VÄSTKUST AUTOBLOMMARE

 
RATING
Gorilla Glue x Gelato x BF Super Auto #1
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Glue Gelato Auto Cannabisfrön

Är du redo att uppleva GLUE GELATO AUTO? Elite West Coast nedskärningar har upptäckts och anmälts till en autoflowering juvel. Se till att du provar denna läckande blandning av Gelato och Lim på deras finaste. Plötsligt skickar hon dig till ett sublimt och sooted tillstånd. Låt henne släppa lös hennes fascinerande magi på dig, eftersom himmelska känslor tvättar över din kropp, alla dina bekymmer försvinner, och en lugn och avslappnad sinnesstämning tar över. Lim Gelato kan åberopas för att ändra ditt humör till det bättre.Missa inte den här potenta pistilpartiet - det är en väldigt enkel sak att ta henne från frö till bud på bara 70-dagar, försök, du kommer att vara glad att du försökte Barney's GLUE GELATO AUTO.Är Glue Gelato Auto Indica eller Sativa?
Glue Gelato Auto-stammen från Barneys Farm är 40% Sativa 60% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Glue Gelato Auto-stamfrön?
För att förvara Glue Gelato Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Glue Gelato Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Glue Gelato Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Glue Gelato Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Glue Gelato Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Glue Gelato Auto cannabisfrön?
Glue Gelato Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Glue Gelato Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Gorilla Glue x Gelato x BF Super Auto #1
Glad, Avslappnad, Upplyft, Lugnande, Euforisk
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
65 - 70
90-120cm
100-130cm
MEDIUM
60%
40%
MESTADELS INDICA
Hint av Rik Choklad, Kryddig Fruktsmak, Söta Bär
Fruktig, Söt Jordig Citrus
4
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
Gorilla Glue x Gelato x BF Super Auto #1
Glad, Avslappnad, Upplyft, Lugnande, Euforisk
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
65 - 70
90-120cm
100-130cm
MEDIUM
60%
40%
MESTADELS INDICA
MEDIUM
JA
Hint av Rik Choklad, Kryddig Fruktsmak, Söta Bär
Fruktig, Söt Jordig Citrus
5
4
3
4
1

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte